Sisteme de colt

Tinand cont de nevoia de a utliza tot spatiul cat mai benefic, oferim corpuri inteligente create astfel incat sa poti utiliza cat mai optim fiecare colt din bucataria ta, avand cate o solutie pentru fiecare situatie. Corpurile de colt cu sisteme sofisticate tip carousel sau cu platouri total extractibile , fac ca fiecare cm2 sa fie utilizat si pot fi incarcate cu incredere, fara a te ingrijora de greutatea dispusa.

Citește mai mult  

Corpuri pentru depozitare

Noi stim cat de importanta este ordinea in viata ta, de aceea, este important ca fiecare lucru folosit sa aiba un spatiu specific destinat pentru acesta. Bauformat ne pune la dispozitie solutii unice de depozitare astfel incat, orice spatiu din bucataria ta sa fie exploatat la maxim. La Edel Klasse, tinem cont de dorintele si de nevoile tale, astfel incat configuratia bucatariei tale sa fie optima pentru felul tau unic de a-ti folosi bucataria.

Citește mai mult  

Sisteme de iluminare

Nu degeba se spune ca lucrurile se vad altfel la lumina.Asigurand atat vizibilitate cat si o atmosfera calda, iluminatul este un pas important care intregeste bucataria. Fiecare spatiu de lucru trebuie sa fie cat mai luminat iar functionalitatea si estetica joaca roluri importante in alegerea acesteia.

Citește mai mult  

Tehnologii

Toate bucatariile Bauformat folosesc sisteme de inchidere marca Blum — lider mondial in sisteme de prindere pentru mobilier de cea mai inalta calitate. Mai mult, bucatariile Bauformat folosesc numai gamele premium ale firmei Blum.

Citește mai mult